Nyheter

Uppdaterad slip- och polermaskin

2021-03-19
Slip- och polermaskinen EcoMet 30 har uppdaterats och man kan nu programmera, spara och låsa 5 steg i en prepareringsprocess i maskinens mjukvara. Detta sparar tid och minimerar risken för misstag vid preparering.

Buehler webinars

2021-03-18
Buehler arrangerar ett antal webinars som behandlar intressanta och aktuella ämnen inom preparering, etsning och analys. Besök Buehlers hemsida på www.buehler.com för mer information och för att anmäla dig om du vill delta.

Mikron november 2020

2020-11-10
På grund av det rådande läget vill vi meddela att Mikron är bemannat måndag till fredag, redo att leverera det som kan behövas till våra kunder. Våra leveranstider är opåverkade och lagersituationen är god. Vi har alltid någon på plats för att ha möjlighet att ge den service ni som kunder är vana att få av oss.

Kurs i provpreparering hos Buehler

2020-02-03
Den 2 - 4 juni 2020 arrangerar vi tillsammans med Buehler nästa kurs i provpreparering för våra svenska kunder. Kursen arrangeras i Coventry där Buehler finns på området för University of Warwick, vilket känns passande om man försöker lära sig något nytt tycker vi. Vi hoppas att du är intresserad av att hänga med. Hör av dig till oss för mer information.

SimpliVac − ny vakuumutrustning

2020-01-22
SimpliVac, ny apparat med digital presentation för vakuumingjutning av delikata prover t. ex. porösa och sköra. Stor kapacitet och enkel att hantera. Snabb evakuering av luften och programmeringsmöjlighet. Mer info under "Våra produkter".