Övriga Produkter & Tjänster

Produktkatalog förbrukningsmaterial
För att läsa vår produktkatalog behöver du ha Adobe Reader installerat. Saknar du det kan det hämtas gratis på deras hemsida.


till produktkatalogen
 
LTF

LTF rörugn med 1200 graders maxtemperatur.

Rörugn för normal- och högtemperatur. Tillverkade i England av Lenton.

 
ECF

ECF kammarugn för allmänna ändamål.

Kammarugn för normal- och högtemperatur. Tillverkade i England av Lenton.

  mer info på www.lentonfurnaces.com
Testometric AX/FS serien

Universalprovare för drag/tryckprovning, fjäderprovning, böjprovning etc. Ett stort program av fixturer, extensiometrar och programvaror för olika material. Provkrafter upp till 300 kN.

   
  mer info på www.testometric.co.uk
Utbildning

I februari 2006 anordnade vi för första gången en kurs i provpreparering hos vår huvudman Buehler GmbH i Düsseldorf. Den blev väldigt uppskattad så vi fortsätter att anordna den en gång per år. Kursen fokuserar på provpreparering av fasta material med betoning på det senaste inom kapning, ingjutning, slipning och polering både då det gäller utrustning och applikation. Även bildanalys/bildlagring i samband med mikroskopi berörs och en presentation av hårdhetsmätning görs också. En stor del av kursen består av praktiskt provprepareringsarbete men även en del teori ingår. Buehler är en utmärkt värd och månar om kursdeltagarnas trivsel även under den tid kursen inte pågår. Kursen pågår i 3 dagar och hålls på engelska.
Vi kan också erbjuda kurser i provpreparering i Mikrons lokaler i Sundbyberg.

 
Service

Ett nära samarbete med säljare och kundservice ger er snabb och bra service.
Utbildning sker kontinuerligt hos våra leverantörer för att vi skall upprätthålla en hög servicekompetens.

Vår serviceavdelning är rikstäckande.

Vi erbjuder olika servicealternativ; Förebyggande service, serviceavtal, support och uppgraderingsavtal, akutservice och kalibrering. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller en offert, vi hittar en lösning som passar dig och dina behov.

 
Applikationsstöd

Har du problem med prepareringen av ditt material?
Ska du preparera ett nytt material?
Vi har stor erfarenhet och kan därför hjälpa dig om du stöter på problem.

Det finns idag en mängd preparationsmetoder för olika typer av material som vi har tillgång till. Utöver det kan vi också preparera dina prover i vårt demolaboratorium för att på så sätt hitta en passande metod för just ditt material. Dessutom har vi tillgång till Buehlers applikationstekniker i Düsseldorf och Chicago.

Allt går att lösa!

kontakta oss för mer information